Perkoila Mikko


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Mikko Perkoilan Lohikäärme ja seitsemän prinsessaa -musiikkivideo on muistikortilla, mukana video, instrumentaalivideo, karaokevideo, nuotit ja sanat. Muistikortti sisältää loppuunmyydyn kirjan kaikki 20 alkuperäistä kuvaa.

15,00
Toimituksen paino: 30 g

Kirja kertoo prinsessasta, joka haaveilee kauneudesta ja rikkaista kosijoista. Toteuttaakseen haaveensa tyttö lyöttäytyy yhteen häijyn Noidan kanssa. Miten mahtaakaan käydä? Prinsessa ja viisauden portti on Mikko Perkoilan kirjoittama runomuotoinen tarina. Kuvitus Susanna Poukka. Kirjan mukana seuraavan cd-levyn avulla pääsee mukaan teatteriesityksen tunnelmaan.

Kirjassa on nuotit, joiden avulla esitys voidaan toteuttaa vaikkapa koulussa. Kustantaja: Kesuura

25,00
Toimituksen paino: 256 g

Hyönteiselämää levyllä on 12 Mikko Perkoilan säveltämää ja sanoittamaa laulua, kahteen lauluun on sanat tehnyt Jukka Itkonen.

15,15
Toimituksen paino: 90 g
UUSINTA KOIRATARHALTA: TAAS NE HAUKKUU (2006 Roimamusiikki) Mikko Perkoila ja Kennel sekä korpilahtelainen lapsikuoro Muti ja Hannu Ikosen johdolla esittävät 14 laulua Taas ne haukkuu -levyllä. Orkesterissa soittavat Mikon lisäksi Anna Hänninen, Erkki Okkonen ja Heikki Uimonen sekä Janne Louhivuori, Ville Ojanne ja Vilma Timonen. Sävellykset ja sanoitukset ovat pääosin Perkoilan omia. Laulujen selkeästi kirjoitetut sanat ovat kansivihkosessa.
15,15
Toimituksen paino: 90 g
UUSINTA UUTTA! PERKOILAN LASTENLAULUJA VIROKSI ANDRES LOIGOM: Väike meistrimees (Roima, RMCD 010, 2007) Virolainen muusikko Andres Loigom käänsi joitakin Mikko Perkoilan lastenohjelmiston lauluja viroksi. Lauluista syntyi levy, jossa Andres myös laulaa kaikki laulut. Taustoina käytetään pääasiassa Perkoilan omien levyjen valmiita taustoja, ja mukana on myös virolainen lapsikuoro.
15,15
Toimituksen paino: 90 g
Mikko Perkoila & Andres Loigom VÄIKE MEISTRIMEES (Roima 2007) Nuottikirjassa on Mikko Perkoilan lauluja viron kielellä. "Virolainen muusikkoystäväni Andres Loigom käänsi joitakin lastenohjelmistoni lauluja viroksi. Samannimisellä levyllä hän myös laulaa kaikki laulut ja mukana on myös virolainen lapsikuoro. Mikko Perkoila"
10,20
Toimituksen paino: 73 g