Laululaukku-Orkesteri


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! -materiaalikokonaisuus on monipuolinen ja inspiroiva tutkimusretki laulupiirtämisen elämykselliseen maailmaan.

55,50
Toimituksen paino: 720 g

LAULULAUKKU-lastenlevy on ”laukullinen pullollaan” uusia, laadukkaasti toteutettuja lastenlauluja. Veikeistä tarinoista, kaveruuden kiemuroista, laululeikeistä ja lepohetken lauluista koostuvalla levyllä laulaa Mari Kätkän ja Pasi Piispasen lisäksi n. 50 lasta. Orkesterissa soittaa iso joukko Suomen eturivin muusikoita, mm. Lenni-Kalle Taipale, Mongo Aaltonen ja Sami Kuoppamäki. Levy on Laulau Oy:n ja Yleisradio Oy:n yhteistuotanto.

20,00
Toimituksen paino: 64 g

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 nya barnvisor, som berättar t.ex. om kamratskap, lekar, äventyr och drömmar.

20,00
Toimituksen paino: 64 g

Laululaukku nuottikirja sisältää 23 laulua ja leikkiä. Säveltäjä ja sanoittajat ovat: Minna Lappalainen ja Kati Uusi-Rauva. Monet laulut käsittelevät kaveruutta ja yhdessä tekemistä. Leikkiohjeiden lisäksi kirjassa on myös mm. askartelu- ja keskusteluohjeita. 64-sivuinen kierreselkäinen vihko. Koko B5

20,00
Toimituksen paino: 166 g