Nuottikirjat


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
1 - 30 / 37 tuloksesta

Astu laululaivan matkaan. Vallaton laiva seilaa aalloilla matkustajinaan monenlaista väkeä laivakokki Kuminasta Herkules-kukkoon. Kirja ja cd edulliseen yhteishintaan!

40,00
Toimituksen paino: 700 g

Astu laululaivan matkaan. Vallaton laiva seilaa aalloilla matkustajinaan monenlaista väkeä laivakokki Kuminasta Herkules-kukkoon. Laulujen sanat ovat Liisa Kallion kynästä ja ne sävelsi Soili Perkiö. Idea lauluihin tuli Piia Säpyskältä. Kirjan kuvitus ja graafinen suunnittelu on Liisa Kallion

30,00
Toimituksen paino: 612 g

Musiikintäytteisessä tarinassa Hilla seikkailee metsässä.

25,00
Toimituksen paino: 484 g

Hilla ja Liisi ovat kaksi pientä, vähän peikkomaista ystävystä, joiden seurassa niin perheen pienempien kuin isompienkin on riemukasta lähteä orkesterin säestämälle seikkailulle arjen ja juhlan sattumuksiin.

25,00
Toimituksen paino: 460 g

Tervetuloa musiikkimatkalle! Päälimmäisenä ei ole reissun pää vaan kaikki muu se, mitä matkan varrella kohdataan:leppäkerttuja, metsän ja kotitilan otuksia, pöllöäiti, hämmäskäärme ja sen sellaisia.

Kokoelma Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! lauluja, nyt laulukirjana. Mukana CD.

30,00
Toimituksen paino: 506 g

Uutta, odotettua muumimusiikkia lastenmusiikin huippuosaajilta digiäänitteenä ja kirjana, josta löytyvät laulujen nuotit ja sanat.

 

25,00
Toimituksen paino: 500 g

Runokirja, kuvakirja, laulukirja, nuottikirja + CD, kaikki samassa paketissa!  Teksti ja kuvat Liisa Kallio. Sävellykset ja musiikki Pikku Papun orkesteri.

24,00
Toimituksen paino: 500 g

Henxelit orkesterin ensimmäinen laulukirja Leikkien ja Laulaen sisältää nuorimmille kuulijoille tehtyjä leikkilauluja ja levyn.

10,00
Toimituksen paino: 500 g

Muskaripellen taikapeitto -nuottikirja on tehty johdattamaan lapsia eri vuodenaikoihin, teemoihin, tarinoihin ja seikkailuihin.

15,00
Toimituksen paino: 200 g

HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! -materiaalikokonaisuus on monipuolinen ja inspiroiva tutkimusretki laulupiirtämisen elämykselliseen maailmaan.

55,50
Toimituksen paino: 720 g

Loiskiksen 5-vuotislevyllä (2005) on lauluja Loiskiksen ohjelmista ja nuottikirjaan on koottu 35 laulua Loiskiksen koko toiminnan ajalta.

15,00
Toimituksen paino: 299 g

Loiskiksen ensimmäiseen nuottikirjaan (2006) on koottu 34 laulua eri konserttiohelmista vuosilta 2001-2006.

10,00
Toimituksen paino: 208 g
Mikko Perkoila & Andres Loigom VÄIKE MEISTRIMEES (Roima 2007) Nuottikirjassa on Mikko Perkoilan lauluja viron kielellä. "Virolainen muusikkoystäväni Andres Loigom käänsi joitakin lastenohjelmistoni lauluja viroksi. Samannimisellä levyllä hän myös laulaa kaikki laulut ja mukana on myös virolainen lapsikuoro. Mikko Perkoila"
10,20
Toimituksen paino: 73 g
Hymykuoppaisella tiellä - nuotteja rallipoluille (1998 KasKas) Nuottikirjassa on 25 laulua seuraavilta Orff-levyiltä: Tyy ti ti (1993), Kumma sesse (1997) ja Hymykuoppaisella tiellä (1998).
10,10
Toimituksen paino: 127 g
Lasten Laulukaupunki -festivaali Salossa on julkaissut nuotteja Vuoden lastenlaulu -kilpailukappaleista vuosilta 2000-2005.
15,30
Toimituksen paino: 201 g
Salkkunan suosikkilaulut 1990 - 1999 nuottikirja. Salon Vuoden lastenlaulu -kilpailun satoa.
15,30
Toimituksen paino: 172 g

Leena Pyylammin toinen lasten nuottikirja toivottaa pienet ja isot laulajat uusien talvi- ja joululaulujen pariin. Matkalla Jouluun voit tavata 18 laulun myötä tonttuja, lumiukkoja, koiria, poron, possun ja hiiriä sekä lämpimän joulun tunnelman.

Leena Pyylammin säveltämään 15 uuteen talvi- ja joululauluun runoja ovat laatineet Tuula Korolainen, Leena Laulajainen, Pirkko Toivanen-Säkkilä ja Leena. Matkalla Jouluun on A 4 -kokoinen laulukirjanen, sisältää kaikki Matkalla Jouluun -levyn laulut runot ja melodiat, sekä muutamia leikkivinkkejä.

12,00
Toimituksen paino: 199 g
Pellekaija Pumin nuottikirjassa on 46 Pekka Tonttilan laulua Pellekaija Pumin levyiltä.
16,30
Toimituksen paino: 350 g
Den nya notboken (i A4-storlek) Pentti Russinkaka: Månskensschottis ISMN innehåller 25 barnsånger av Pentti Rasinkangas på svenska. Alla låtar från cd:n Månskensschottis är med, plus sju andra låtar.
12,20
Toimituksen paino: 300 g
Laululaukku nuottikirja sisältää 23 laulua ja leikkiä. Säveltäjä ja sanoittajat ovat: Minna Lappalainen ja Kati Uusi-Rauva. Monet laulut käsittelevät kaveruutta ja yhdessä tekemistä. Leikkiohjeiden lisäksi kirjassa on myös mm. askartelu- ja keskusteluohjeita. 64-sivuinen kierreselkäinen vihko. Koko B5
18,15
Toimituksen paino: 166 g

Aikasoppa laulukirja ja cd sisältävät Janne Viitaniemen lastenmusikaalin hahmot, nuotit, sanat ja kertomukset. Aikasopassa esiintyvät laulavat kasvikset, marjat, hedelmät ja kanttarelli. Esitys on laulukilpailu ja siinä kisaavat iloiset kandinaatit. Lanttujen, perunoiden, herneiden ja muiden kilpailijoiden myötä kysellään katsojien suosikkivihanneksia, muistutetaan niiden käytöstä ja mauistakin.

16,00
Toimituksen paino: 176 g

Hannele Huovin runoista on tehty laulu- ja leikkikirja Karvakorvan laulupurkki. Laulettavaa ja leikittävää löytyy monenlaiseen tunnelmaan. Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen lehtori Soili Perkiön, kirjailija Hannele Huovin ja taiteilija Kristiina Louhen yhteistyönä syntynyt kirja kannustaa lapsiperheitä laulamaan ja runoilemaan, leikkimään ja tanssimaan, luomaan yhdessä uutta kansanperinnettä.

10,00
Toimituksen paino: 176 g

Hannele Huovin kirjoittama ja Kristiina Louhen kuvittama Vauvan vaaka -loru ja runokokoelma (1995) on sävelletty vauvaperheille. Soili Perkiö, Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen lehtori, on säveltänyt runot lauluiksi, ja laatinut niille leikkiohjeet vanhempia ja kasvattajia varten. Laulut on julkaistu kirjana ja CD-levynä. Kirja sisältää laulujen nuotit ja leikkiohjeet. Taiteilija Kristiina Louhen kuvittama kirja kannustaa laulamaan,loruamaan ja leikkimään yhdessä vauvan kanssa.

10,00
Toimituksen paino: 176 g

Leena Pyylampi ja Sari Kanala: nuottikirja ja cd-levy SUURET SEIKKAILIJAT (2003 Pyylampi) Laulava Pupujussi: "Kun tutustuin Sari Kanalan raikkaisiin, rehteihin lastenloruihin, sävelet alkoivat heti soida mielessäni. Näistä lauluista ja kahdesta omasta koostuu tämä 19 laulun nuottikirja ja levy. Reipasta ja melodista, pehmoista ja herkkää musiikkia; soittajina ihan oikeat muusikot. Sukella suureen seikkailuun kanssani ja tule tutustumaan monenlaisiin ystäviini."

18,00
Toimituksen paino: 329 g

Piilometsän säveliä - opettajan opas sisältää leikki-ideoita, tarinoita, runoja sekä padagogisia vinkkejä sekä äänitteen sovituksiin pohjautuvat Olli Heikkilän pianosovitukset.

30,00
Toimituksen paino: 238 g

Seppo Sillanpään kansanmusiikkihenkisten lastenlaulujen nuotit kahdelta äänitteeltä Siljakudaa ja Äkkiä pakoon ovat kirjassa. Nuotteja on yhteensä 34 kappaletta, kuten levyilläkin. Laulut ovat vuosilta 1986-1993.

14,00
Toimituksen paino: 172 g

Kaksikielisen Aurinkokoira- Solhunde nuotti-, loru- ja kuvakirjan ovat tehneet porvoolaiset lastentarhaopettaja Satu Saarikko-Rantalainen ja kuvataiteilija Eivor Ewalds. Aurinkokoira-Solhunden mukana on 11 Satun säveltämää lorua musiikki-cd:nä.

30,50
Toimituksen paino: 309 g

Soiva Soppa -laulukirja sisältää 27 laulua ja loruja sekä mm. 5-kielisen kanteleen soitto-ohjeet. Laulut ovat neljän teeman ryhminä: Metsänväki musisoi, Vuoden väreissä, Kaikuja maailmalta ja Karmeutta kerrakseen. Laulut  on tarkoitettu monipuoliseen musisointiin. Kirjan koko A4 ja kierreselkä.
Soiva Soppa sisältää JAMK:n varhaisiän musiikinopettajien säveltämiä lauluja.

29,00
Toimituksen paino: 211 g

EkoTekoKeko -kirja ja CD-levyllä on 21 uutta laulua ja leikkejä. EkoTekoKeko tarjoaa lauluja ja tarinoita niin energian säästämisestä kuin jätteiden lajittelusta, havainnollistaa fossiilisia ja uusiutuvia polttoaineita, veden eri olomuotoja sekä kompostointia. Kirjasta löytyy teemaan liittyviä leikkejä, arvuuttelutehtäviä sekä askarteluohjeita.

29,00
Toimituksen paino: 180 g

Satokausisalsa on satukirja sekä cd-levy, joka yhdistää uudella tavalla musiikin, tarinat ja reseptit. Kirjassa seikkailevat Joona- ja Moona-nimiset lapset, jotka pääsevät joka kuukausi taianomaiselle makuretkelle ympäri maapalloa. Seikkailun kruunaa kuukaudelle omistetut reseptit sekä laulu.  Kirjassa on 13 satua ja täysin uutta lastenlaulua ja 16 satuihin liittyvää sesonkireseptiä.

27,90
Toimituksen paino: 260 g
1 - 30 / 37 tuloksesta