Pellekaija Pum


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
Pellakaija Pumin Pelastuspartio sisältää hittejä lasten TV-sarjasta, yhteensä levyllä on 16 laulua ja kolmen biisin musavideo!
14,10
Toimituksen paino: 96 g
Pellekaija Pum Sirkusorkesteri esittää tällä levyllä 18 laulua ja lisäksi Lomalla ei munita -musavideon.
13,10
Toimituksen paino: 96 g
Pellekaija Pum Pelastuspartio -telkkarisarjan kaikki 12 jaksoa on koottu tälle dvd-levylle, jolla on yhteensä 24 laulua konserttiesityksinä. Ohjelman sisältö liittyy lasten turvallisuuteen, eritoten paloturvallisuuteen. Ohjelmista voi oppia mm. tulitikun käyttöä, tulen sammuttamista, sähköturvallisuutta, palovaroittimen toimintaa, hätänumeroon 112 soittamista ja pelastautumista tulipalosta. Suositellaan opetuskäyttöön koulujen ala-asteille ja päiväkoteihin.
20,15
Toimituksen paino: 135 g
Kaksi Pellekaija Pum -levyä yhdessä, Pelastuspartio ja Keikarin Kuudet Vaatteet.
24,20
Toimituksen paino: 190 g
Pellakaija Pumin Pelastuspartio DVD ja Keikarin Kuudet vaatteet -cd.
30,25
Toimituksen paino: 225 g
Hyppää kyytiin! Höyry-Henkan juna puksuttaa arvolastissa kohti Huitsin Nevadaa hiukan erikoisten mutkien kautta. Onkohan Pellekaija junan kuljettaja tai konduktööri? Varaventtiiliorkesteri soittaa ja laulaa 14 laulua Pekka Tonttilan eli Tirehtöörin sävelin ja sanoituksin.
15,15
Toimituksen paino: 74 g

Pellakaija Pumin 16 uutta joululaulua raikaa Jouluntaikaa -levyllä. Lalujen sanat löytyvät Pellekaijan kotisivuilta. Levy myös tanssittaa mm. joulusambaa ja twistiä!

12,00
Toimituksen paino: 64 g
Varaventtili DVD sisältää Pellekaija Pum ja Varaventtiili TV-sarjan kaikki 10 jaksoa, jotka muodostavat yhtenäisen seikkailukertomuksen. Seikkailun tuoksinnassa selviää monia tärkeitä lasten turvallisuuteen liittyviä asioita erityisesti kotona ja kodin lähipiirissä, kuten liikenteessä, leikkipuistossa, koulussa, uimarannalla ... Ja tietysti kaiken tohinan keskellä Pellekaija Pum orkestereineen esittää rytmikästä ja iloista musiikkiaan.
20,15
Toimituksen paino: 84 g
Pellekaija Pumin nuottikirjassa on 46 Pekka Tonttilan laulua Pellekaija Pumin levyiltä.
16,30
Toimituksen paino: 350 g

Pellekaija Pumin uusimmalla Ota koppi -levyllä on 12 laulua, jotka ovat Pekka Tontilan tekemiä.

16,00
Toimituksen paino: 97 g

Pellekaija Pum täräytti juhlalevyn, sillä Pellekaija Pum-orkesteri täytti 25 vuotta. Juhlan kunnia-
levy on bändin yhdeksäs ja sisältää 17 upouutta nautittavaa musiikkikappaletta. Monille Pellekaija Pum on tuttu myös MTV3:lla ja Juniorilla esitetyistä omista TV-sarjoistaan.

Musiikilliselta anniltaan levyn laulut edustavat useita rytmimusiikin lajeja: on kaikuja suomipopista, rehevää rytmibluesia, modernia folk-musiikkia, ripaus kreikkalaista, rankkaa ripaskaa ja konkkaronkkaa ja jotain pellekaijamaiseksi määriteltävää rytmimusiikkia.

16,00
Toimituksen paino: 55 g