Perkiö Soili


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Astu laululaivan matkaan. Vallaton laiva seilaa aalloilla matkustajinaan monenlaista väkeä laivakokki Kuminasta Herkules-kukkoon. Kirja ja cd edulliseen yhteishintaan!

40,00
Toimituksen paino: 700 g

Lastenmusiikin konkareiden yhdessä tekemä äänite on lastattu täyteen musiikin iloa ja hyvää tuulta. Laulujen sanat ovat Liisa Kallion ja sävel Soili Perkiön, idea lauluihin tuli Piia Säpyskältä ja raikkaat ja monipuoliset sovitukset Loiskikselta.

15,00
Toimituksen paino: 70 g

Astu laululaivan matkaan. Vallaton laiva seilaa aalloilla matkustajinaan monenlaista väkeä laivakokki Kuminasta Herkules-kukkoon. Laulujen sanat ovat Liisa Kallion kynästä ja ne sävelsi Soili Perkiö. Idea lauluihin tuli Piia Säpyskältä. Kirjan kuvitus ja graafinen suunnittelu on Liisa Kallion

30,00
Toimituksen paino: 612 g

Uutta, odotettua muumimusiikkia lastenmusiikin huippuosaajilta digiäänitteenä ja kirjana, josta löytyvät laulujen nuotit ja sanat.

 

25,00
Toimituksen paino: 500 g

Iloinen lastenlevy saa tanssivarpaat heilumaan! Mukana on yli 20 Soili Perkiön säveltämää Hannele Huovin runoa.

24,00
Toimituksen paino: 116 g

Äitienpäivään asti saatavilla alenettuun hintaan!

Hannele Huovin lorut on Soili Perkiö säveltänyt ja laatinut leikkiohjeet. Levyllä on viisi runoa 20 laulua. Vauva vaaka on myös kirjana.

20,00
Toimituksen paino: 116 g

Hannele Huovin runoista on tehty laulu- ja leikkikirja Karvakorvan laulupurkki. Laulettavaa ja leikittävää löytyy monenlaiseen tunnelmaan. Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen lehtori Soili Perkiön, kirjailija Hannele Huovin ja taiteilija Kristiina Louhen yhteistyönä syntynyt kirja kannustaa lapsiperheitä laulamaan ja runoilemaan, leikkimään ja tanssimaan, luomaan yhdessä uutta kansanperinnettä.

10,00
Toimituksen paino: 176 g

Hannele Huovin kirjoittama ja Kristiina Louhen kuvittama Vauvan vaaka -loru ja runokokoelma (1995) on sävelletty vauvaperheille. Soili Perkiö, Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen lehtori, on säveltänyt runot lauluiksi, ja laatinut niille leikkiohjeet vanhempia ja kasvattajia varten. Laulut on julkaistu kirjana ja CD-levynä. Kirja sisältää laulujen nuotit ja leikkiohjeet. Taiteilija Kristiina Louhen kuvittama kirja kannustaa laulamaan,loruamaan ja leikkimään yhdessä vauvan kanssa.

10,00
Toimituksen paino: 176 g

Pikku kakkosesta tutun Nallen talvilaulut laulaa Aili Ikonen ja Matti Kallio sekä lapsikuoro Nalle-laulajat.

14,00
Toimituksen paino: 90 g

Tuotetta ei ole enää saatavilla.