Uusi

Loiskis Eläköön! Jyväskylä 6.8.

Loiskiksen juhlakiertue Keski-Suomessa 2.-6.8.2020. Liput 8 € ja perhelippu neljälle 28 €.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis julkaisi
20-vuotisen taipaleensa kunniaksi uuden levyn Eläköön! Loiskis 20-vuotta. Loiskis lähtee elokuun ensimmäisellä viikolla kiertueelle uusi levy kainalossaan eri puolelle Keski-Suomea. Kiertue starttaa Korpilahdelta 2.8. ja päättyy Jyväskylän Ainolaan 6.8. Siinä välissä käydään Jämsässä, Äänekoskella ja Hankasalmella.

Koko perheen synttärikonsertissa kuullaan uudelta levyltä 13 lastenlaulua, joista osa on vanhoja tuttuja kuten Marjatta Pokelan sävellykset ’Myyry ja Miiru’ ja ’Lörpötys’, Georg Malmsténin ’Jänöjussin mäenlasku’ tai perinteinen leikkilaulu ’Kas, metsämökin ikkuna’. Tutut kappaleet on toteutettu tietenkin uusilla, iloisilla ja loiskismaisilla sovituksilla. Loiskiksen muusikot Tomi Nurmi, Pekka Nättinen ja Marianne Oivo ovat säveltäneet levylle myös paljon uutta musiikkia. Kiertueella soittaa myös Pekka Törmänen.

Kesäkiertueen konserteissa kuullaan kaikkea mahdollista ja mahdotontakin maan ja taivaan väliltä: synttäreille ajetaan Lokomottiivi-junalla ja Janin traktorilla, urheillaan, lörpotellään ja saunotaan sekä muistetaan hyviä tapoja ja ystäviä. 

Levy on Loiskiksen 15. oma julkaisu. Loiskiksen levyä on saatavissa orkesterin ylläpitämästä nettikaupasta Lastenlevykauppa.fi.

8,00
Toimituksen paino: 10 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis, LIPUT ja Lahjakortit, Etusivu