Hilla ja Liisi -kirja ja cd

Hilla ja Liisi -kirjassa nähtävät hahmot ja maailmat on musiikin soidessa luonut palkittu kuvittaja Sari Airola. Musiikin eli kaksitoista ihastuttavaa laulua lapsille ja lapsenmielisille korvainhöristelijöille puolestaan ovat luoneet alan ammattilaiset Mari Kätkä, Ulla Piispanen ja Tuomas Kesälä. Levylle musiikin on soittanut Kymi Sinfonietta ja äänittänyt Alba Records. Mukana myös Kouvolan musiikkiluokkien lastenkuoro.

Kokonaisuudessaan tämä hurmaava musiikkisatu on oivallinen keino tutustua ja ihastua aidon orkesterin sointiin. Se sopii niin koteihin perheen kesken tutkailtavaksi kuin erilaisiin oppimis- ja harrastustilanteisiin. Kirjasta löytyvät nuotit ja sanat näihin vauhdikkaisiin ja hauskoihin kappaleisiin.

MARI KÄTKÄ (s. 1973) on musiikin monitoiminainen niin esiintyjänä kuin kouluttajana. Hän on tehnyt lastenkulttuuri-, teatteri- ja televisiotöitä sekä johtanut teatteriorkestereja. Hän toimii opettajana muun muassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa.

TUOMAS KESÄLÄ (s. 1972) on monipuolinen pianisti-muusikko. Hän on toiminut esiintyjänä, sovittajana ja säveltäjänä useissa kokoonpanoissa eri artistien konserttikiertueilla, teatterituotannoissa ja televisiossa. Kersälä toimii myös pianonsoiton opettajana Sibelius-Akatemiassa.

ULLA PIISPANEN (s. 1963) toimii päätyökseen musiikkileikin ja kanteleensoiton lehtorina Espoon musiikkiopistossa. Päätoimensa ohella hän luennoi, kouluttaa, tekee oppikirjoja ja lastenmusiikkia.

SARI AIROLA (s. 1967) on kuva- ja oppikirjoihin erikoistunut kuvittaja, jonka sydäntä lähellä ovat lasten lukutaito ja taidekasvatus. Airola toimii myös opettajana sekä Lahden Muotoiluinstituutissa että Aaltoyliopistossa.

Kustannusosakeyhtiö Teos
56 sivua
Kovakantinen kirja
2017

25,00
Toimituksen paino: 460 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Nuottikirjat