Muskaripellen lauluja

Muskaripellen lauluja -lastenlevylle on kerätty 15 laulua Esa Lamposen laajasta sävellys- ja sanoitustuotannosta.Kaikki laulut ovat syntyneet Lystileikin muskareissa lasten kanssa tehdyssä työssä yli kahdenkymmenen vuoden ajalla. Levy on toteutettu Lystileikki Ky:n ja Musiikin erityispalvelukeskus Resonaarin yhteistyönä.Levyn sovituksista ja musiikista vastaavat Resonaarin henkilöstö sekä Resonaarigroup.

Muskaripelle on satuhahmo, joka toivottaa lapset Lystileikin muskareissa viikoittain mukaan musiikin maailmaan. Muskaripellen laulut on tehty johdattamaan muskarilaisia eri teemoihin, tarinoihin ja seikkailuihin. Laulut liikuttavat kehoa ja tunteita ja kutsuvat laulamaan, liikkumaan ja musisoimaan, mutta myös hiljentymään musiikin kuunteluun. Samalla Muskaripellen lauluissa on myös vahva pedagoginen lähtökohta.

LAULUT: 1. Muskaripelle 2. Juna 3. Maatalon Maija 4. Matkalle 5. Elviiran tanssi 6. Hauska bussimatka 7. Vapaapäivä 8. Rotta mokoma 9. Pupu sairastaa 10. Syksy 11. Noidat 12. Seikkailujen laiva 13. Rauhan rummut 14. Sade 15. Hyvää yötä

Julkaistu 2012. Lauluista on tehty myös nuottikirja.
 

20,00
Toimituksen paino: 91 g

Selaa tätä tuoteryhmää: Lamponen Esa ja Resonaarigroup